Moara cu Noroc

Hotel

Hanul Moara cu Noroc se află la 3 km de centrul orașului Ineu și Cetatea Ineului și oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, restaurant à la carte și parcare privată.

Toate camerele de la Moara cu Noroc au TV LCD cu canale prin satelit, frigider și balcon. Fiecare unitate de cazare include baie cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă cadă spa.

Puteți să vă relaxați la bar. Restaurantul servește mâncăruri tradiționale și internaționale. Facilități de pescuit sunt disponibile la un cost suplimentar.

Cele mai apropiate magazine și restaurante se află la 2 km de proprietate. Stația de autobuz este chiar lângă proprietate. Gara se află la 1,5 km.

La o sutăoptzăci dă ani dă la facere, după multă trudă și zoală, Hanul Moara cu Noroc dân hotaru’ Ineului, să dășchide iară ca loc dă găștie păntru tăt omu’ ce-o trece la răscrucea Mocrii.

Cum să-nturna rujaua după soare așa să deie Domnul să cate binele la tăți ce i-or călca pragu’ și la ăi ce-or ţâne ăst loc în bună rânduială.

Rezerva online

  cazare hanul moara cu noroc

  Află că noi, cu zoală și trudă mare am tomnit ăst loc plin dă eme, i-am dat iară rost și viață. Multe trebi s-or rânduit p-aci, mai iute ori mai mereuaș, cum îi felu’ omului. Și s-or rândui și dă acumancolo. Așa că, omu‘ lui Dumnezău țâpă rău’ păstă hăt și șăzi la un loc. Pune-ți-om pă masă ca la împărat mâncări domnești, ori ca la cătane hrană dă la manutanță.

  Păntru muiet grumazele și dezlegat limba la vorbă, plinu-i podrumu’ dă vinuri, vinarsuri și răchii, iară capu’ draftului lucește pă pult. Dacă cele cântări umblă a vă mâna dă pă scauăn, slobodui la joc și voie bună. Intră dară om și ieși un om și jumătate dă la Moara cu Noroc, fala plășii Ineului și a comitatului dă Arad.

  Dragi noşti goşti, dă noi tre să mai ştiţi că avem locuri generoase, inde să vă primim pă tăţi :
  – 23 dă odăi ca-n basme şi poveşti …aşa păntru unul, doi o tri oamini
  – Dă vreţi să ţâneţi o adunare la noi găsâţi ş-o sală dă conferinţe, cam păntru 60 dă domni.

  Mai ieste şi conexiune dân tra ceia la wireless aşa că puteţi fi la curent cu ştirile. Dă v-o mai trebui ceva ajutor, o mai fi vreo hangiţă pân prejur dă v-o mai ajuta să trimiteţi scrisori şi una alta.

  cazare hanul moara cu noroc
  cazare hanul moara cu noroc

  Toate camerele de la Moara cu Noroc au balcon, televizor LCD cu canale prin satelit şi frigider. Fiecare dintre ele include o baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de par. Unele camere oferă o cadă tip spa.

  Rezervă acum!

  Contactati-ne pentru orice nelamurire sau pentrumai multe detalii!