MENIU
Moara cu Noroc
Hanul Moara cu Noroc

Popas la Hanul Moara cu Noroc

Nimeni nu va poate impiedica sa conduceti cat vreti, dar sunteti dispus sa va asumati riscul enorm de a sofa obosit? Hanul Moara cu Noroc va ofera posibilitatea de a ajunge impreuna cu familia, prietenii sau turistii dumneavoastra odihniti acasa sau in vacanta mult visata.

Hotelul Hanul Moara cu Noroc este un popas unic pentru turistii aflati in tranzit cu masina sau autocarul pe DN7 ce face legatura, dintre Romania, partea de vest a tarii si granite cu Ungaria.

Hanul Moara cu Noroc

Cei care calatoresc dinspre Deva spre Arad, se pot bucura de o noapte la Moara cu Noroc iar dimineata, dupa micul dejun, isi pot continua traseul odihniti.Pentru acest lucru trebuie doar sa ocoleasca cativa kilometrii, din localiatate Paulis, se vireaza dreapta si se tine drumul E68.

Deva spre Arad

Daca drumul dvs este Arad Oradea, pentru o ocolire de doar 30 km puteti sa popositi la noi si va promitem ca nu veti fi dezamagiti. Din localitatea Chisineu Cris virati stanga si tineti drumul catre Ineu.

Arad spre Oradea

Daca doriti sa iesiti din tara se poate si pe la vama Varsand, care este la doar 60 km de Hanul Moara cu Noroc.

Spre vama Varsand

Fie ca doriti doar sa mancati ceva cu adevarat delicios, fie ca sunteti in cautarea unui hotel, Moara cu Noroc va promite ca nu veti fi dezamagiti si veti avea parte de o pauza pe care v-o veti aminti cu drag.

Hanul Moara cu Noroc

Aflaţi câţi km şi cât timp aveţi de condus până la Hanul Moara cu Noroc

Hanul Moara cu Noroc