Varianta meniu de nunta I
GUSTARE RECE
- RULOU DE SUNCA CU SOS DE HREAN
- PIEPT DE PUI TRAS IN SUSAN
- BULETE DE BRANZA SI CASCAVAL CU VERDEATA
- RULADA DE SPANAC CU CREMA DE BRANZA
- TERINA DE CARNE DE VITA SI PORC
- ARDEI CU CREMA DE BRANZA
- DOBOS DE SUNCA SI CASCAVAL
- RULADA CU SUNCA, CASCAVAL, ARDEI ROSU SI MASLINE
- ROSIE CU SALATA DE VINETE
- MASLINE
- SALATA VERDE
- TARTINE CU SPUMA DE FICAT SI MASLINE VERZI
Varianta meniu de nunta I
SUPA DE GAINA CU TAIETEI
- SUPA 300ML
- TAIETEI 100G
- VERDEATA 10G
PREPARAT DE BAZA
- CEAFA LA CUPTOR CU SOS VANATORESC 160G/30G
- PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON, UMPLUT CU PRUNE SI CASCAVAL 20G
- CARTOFI LA CUPTOR IN UNT DE CASA 200G
- SALATA DE VARZA DULCE 100G
SARMALUTE
- SARMALUTE IN FOI DE VARZA 120G (4 BUC)
- KAISER 20G
- SMANTANA 20G
PAINE COAPTA PE VATRA 200G/PERS
Varianta meniu de nunta II
GUSTARE RECE
- SUNCA AMBASADOR
- RULADA DIN PULPA DE PORC CU SPANAC
- CASTRAVETE CU SPUMA DE VINETE
- ROSIE CU CREMA DE BRANZA SI MASLINA
- FLOARE DE CABANOS
- DOBOS CU CREMA DE BRANZA, SUNCA, CASCAVAL, MASLINE SI ARDEI ROSU
- BRANZA TELEMEA
- MASLINE UMPLUTE CU ARDEI ROSU
- SALATA VERDE
- PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON CU CRUSTA DE NUCA
- PASTA DE FICAT DE PUI CU BRANDY
- CHEC APERITIV FANTEZIA
Varianta meniu de nunta II
CIORBA "A LA GREC" DE PUI
PREPARAT DE BAZA
- COTLET DE PORC CU SOS DE CIUPERCI 100/20G
- PULPA DE PUI DEZOSATA, SI UMPLUTA CU FICAT LA CUPTOR 100G
- CARTOFI NATURE TRASI IN UNT 200G
- SALATA DE VARZA DULCE 100G
SARMALUTE
- SARMALE IN FOI DE VARZA 120G (4 BUC)
- KAIZER 20G
- SMANTANA 20G
PAINE COAPTA PE VATRA 200G/PERS
Variante preparate de baza din carne de porc
- CEAFA HAIDUCEASCA CU CIUPERCI SI USTUROI
- COTLET UMPLUT CU PRUNE SI CASCAVAL IN CRUSTA DE BACON
- FRIPTURA DE PORC LA DUBA CU SOS DEMIGLACE
- CEAFA LA CUPTOR, GATITA IN ABUR CU SOS VANATORESC
- COTLET IMPANAT CU CARNACIOR SI SOS DE CIUPERCI
- PULPA DE PORC GATITA DE TIGAIE
- RULADA DE PORC UMPLUTA CU SPANAC, PARMESAN SI SOS ALB SUPREME
- SNITEL DE PORC UMPLUT CU CIUPERCI, SUNCA SI CASCAVAL
- FRIPTURA DE PORC IN SOS DE VIN ROSU
- CEAFA LA GRATAR
- MUSCHIULET DE PORC IN CRUSTA DE CARNE DE VITA
Variante preparate de baza din carne de pui
- PIEPT DE PUI UMPLUT CU CASCAVAL, CIUPERCI SI PRUNE
- PULPE DEZOSATE, GATITE IN CUPTOR
- PIEPT DE PUI A LA PIEMONTEZE CU BACON SI SOS DE LAMAIE
- ESCALOP DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI SI USTUROI
- ANGHEMACHT DE PUI CU ANGHINARE (OPTIONAL)
- PULPE DE PUI INTREGI RUMENITE IN CUPTOR
- PIEPT DE CURCAN INVELIT IN BACON, PREGATIT LA TIGAIE
- PULPE DE RATA RUMENITE PE PLITA
- PIEPT DE PUI GATIT IN STIL CHINEZESC
- SNITEL DE PASARE UMPLUT CU MOZZARELLA
Variante preparate de baza din carne de vita
- ESCALOP DE VITA CU SOS DE CIUPERCI
- FRIPTURA INABUSITA DE VACA, IN SOS DE HREAN SPANIEL
- RULADA DE VITA UMPLUTA CU BRANZETURI SPECIALE
Variante preparate de baza din carne de vita si peste
- ESCALOP DE VITA CU SOS DE CIUPERCI
- FRIPTURA INABUSITA DE VACA, IN SOS DE HREAN SPANIEL
- RULADA DE VITA UMPLUTA CU BRANZETURI SPECIALE
- ANTRICOT DE VITEL IN MANTIE DE IERBURI AROMATICE
- PASTRAV LA GRATAR CU SOS DE LAMAIE
- SARAMURA DE CRAP CU USTUROI SI MAMALIGA
Variante de garnituri
- CARTOFI LA CUPTOR
- CARTOFI PIURE
- OREZ BASMATTI CU SOFRAN
- CARTOFI NATURE
- CARTOFI SUB CAPAC CU BRANZA SI PATRUNJEL
- LEGUME INABUSITE (MORCOVI, DOVLECEL, VINETE, ARDEI, CIUPERCI, BROCCOLI, PRAZ, FASOLE VERDE)
- MAMALIGUTA
SALATA
- SALATA DE VARZA DULCE
- SALATA DE MURATURI
- SALATA ASORTATA DE CRUDITATI
SARMALUTE
- SARMALUTE DIN CARNE TOCATA
- DE VITA SI PORC
- SARMALUTE VEGETARIENE
Variante de supe/ciorbe
- SUPA DE GAINA CU TAITEI SAU GARTENI DE CASA
- SUPA DOMNITEI CU GALUSTE DE FICAT
- SUPA CREMA DE BROCCOLI CU BACON STAFIDIT
- SUPA CREMA DE LEGUME CU FRUCTE DE MARE SI SOMON
- CIORBA DE PUI DE CASA A LA GREC
- CIORBA DE PERISOARE
- CIORBA TARANEASCA DE VACUTA
- CIORBA TARANEASCA DE PORC
- CIORBA TARANEASCA DE CURCAN CU SMANTANA SI TARHON
- MINETRONE CU CARNE DE PASARE SI FASOLE BOABE, PASTE FAINOASE SI PARMESAN RAS
Variante de gustare rece
- SUNCA AMBASSADOR
- PROSCIUTTO COTTO
- RULADA DIN PULPA DE PORC CU SPANAC
- DOBOS DE SUNCA, CASCAVAL, CREMA UNT
- PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON, IN CRUSTA DE NUCA
- CREMA DE FICAT DE GASCA CU BRANDY
- CHEC APERITIV FANTEZIA
- RULOU DE SUNCA CU HREAN SI MAYO
- PIEPT DE PUI TRAS IN SUSAN
- TARTINE CU ICRE DE CRAP SI PASTRAV
- RULADA DE PIEPT DE PUI CU CASCAVAL SI PRUNE
- TERINA DE VITA SI PORC TRASA LA CUPTOR
- CALTABOS
- MAIOS
- SALAM DE CASA
- CARNAT DE CASA
- TOBA
- SANGERETE
- SANGERETE
- PASTRA DE JUMARI
- BRANZA TELEMEA
- ROSIE CU SPUMA DE RICOTTA SI GORGONZOLA (OPTIONAL)
- CREMA DE BRANZA CU ALUNE SI MASLINE VERZI
- ROSIE CU PASTA DE SALAU
- RULADA CU SPANAC SI BRANZA
- RULADA DE BRANZA SI VERDETURI
- ARDEI CU BRANZA
- RULADA DE SUNCA, CASCAVAL, MASLINE, ARDEI SI BRANZA
- MINI PATEURI DIN ALUAT FRANTUZESC CU TELEMEA
- TOMINI CONDIMENTATI IN DOUA CULORI CU ULEI DE MASLINE
- DUET DE BRANZA DOUA CULORI (ROSU SI ALB)