MENIU
Moara cu Noroc
Hanul Moara cu Noroc

Ofertă Revelion 2018

De Revelion v-am pregătit surprize pe toate gusturile. Vă așteptăm la Moară să petrecem noul an cu Ghiță Munteanu și Daniel Ursu! Preț: 350 lei/pers.

Rezervari la 0785.223.440 sau accesati pagina noastra de Contact

Hanul Moara cu Noroc
Hanul Moara cu Noroc

Varianta meniu de nunta I

GUSTARE RECE

  • RULOU DE SUNCA CU SOS DE HREAN
  • PIEPT DE PUI TRAS IN SUSAN
  • BULETE DE BRANZA SI CASCAVAL CU VERDEATA
  • RULADA DE SPANAC CU CREMA DE BRANZA
  • TERINA DE CARNE DE VITA SI PORC
  • ARDEI CU CREMA DE BRANZA
  • DOBOS DE SUNCA SI CASCAVAL
  • RULADA CU SUNCA, CASCAVAL, ARDEI ROSU SI MASLINE
  • ROSIE CU SALATA DE VINETE
  • MASLINE
  • SALATA VERDE
  • TARTINE CU SPUMA DE FICAT SI MASLINE VERZI

Varianta meniu de nunta I

SUPA DE GAINA CU TAIETEI

  • SUPA 300ML
  • TAIETEI 100G
  • VERDEATA 10G

PREPARAT DE BAZA

  • CEAFA LA CUPTOR CU SOS VANATORESC 160G/30G
  • PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON, UMPLUT CU PRUNE SI CASCAVAL 20G
  • CARTOFI LA CUPTOR IN UNT DE CASA 200G
  • SALATA DE VARZA DULCE 100G

SARMALUTE

  • SARMALUTE IN FOI DE VARZA 120G (4 BUC)
  • KAISER 20G
  • SMANTANA 20G

PAINE COAPTA PE VATRA 200G/PERS

Varianta meniu de nunta II

GUSTARE RECE

  • SUNCA AMBASADOR
  • RULADA DIN PULPA DE PORC CU SPANAC
  • CASTRAVETE CU SPUMA DE VINETE
  • ROSIE CU CREMA DE BRANZA SI MASLINA
  • FLOARE DE CABANOS
  • DOBOS CU CREMA DE BRANZA, SUNCA, CASCAVAL, MASLINE SI ARDEI ROSU
  • BRANZA TELEMEA
  • MASLINE UMPLUTE CU ARDEI ROSU
  • SALATA VERDE
  • PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON CU CRUSTA DE NUCA
  • PASTA DE FICAT DE PUI CU BRANDY
  • CHEC APERITIV FANTEZIA

Varianta meniu de nunta II

CIORBA "A LA GREC" DE PUI

  • CIORBA
  • CARNE
  • LEGUME

PREPARAT DE BAZA

  • COTLET DE PORC CU SOS DE CIUPERCI 100/20G
  • PULPA DE PUI DEZOSATA, SI UMPLUTA CU FICAT LA CUPTOR 100G
  • CARTOFI NATURE TRASI IN UNT 200G
  • SALATA DE VARZA DULCE 100G

SARMALUTE

  • SARMALE IN FOI DE VARZA 120G (4 BUC)
  • KAIZER 20G
  • SMANTANA 20G

PAINE COAPTA PE VATRA 200G/PERS

Variante preparate de baza din carne de porc

  • CEAFA HAIDUCEASCA CU CIUPERCI SI USTUROI
  • COTLET UMPLUT CU PRUNE SI CASCAVAL IN CRUSTA DE BACON
  • FRIPTURA DE PORC LA DUBA CU SOS DEMIGLACE
  • CEAFA LA CUPTOR, GATITA IN ABUR CU SOS VANATORESC
  • COTLET IMPANAT CU CARNACIOR SI SOS DE CIUPERCI
  • PULPA DE PORC GATITA DE TIGAIE
  • RULADA DE PORC UMPLUTA CU SPANAC, PARMESAN SI SOS ALB SUPREME
  • SNITEL DE PORC UMPLUT CU CIUPERCI, SUNCA SI CASCAVAL
  • FRIPTURA DE PORC IN SOS DE VIN ROSU
  • CEAFA LA GRATAR
  • MUSCHIULET DE PORC IN CRUSTA DE CARNE DE VITA

Variante preparate de baza din carne de pui

  • PIEPT DE PUI UMPLUT CU CASCAVAL, CIUPERCI SI PRUNE
  • PULPE DEZOSATE, GATITE IN CUPTOR
  • PIEPT DE PUI A LA PIEMONTEZE CU BACON SI SOS DE LAMAIE
  • ESCALOP DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE CIUPERCI SI USTUROI
  • ANGHEMACHT DE PUI CU ANGHINARE (OPTIONAL)
  • PULPE DE PUI INTREGI RUMENITE IN CUPTOR
  • PIEPT DE CURCAN INVELIT IN BACON, PREGATIT LA TIGAIE
  • PULPE DE RATA RUMENITE PE PLITA
  • PIEPT DE PUI GATIT IN STIL CHINEZESC
  • SNITEL DE PASARE UMPLUT CU MOZZARELLA

Variante preparate de baza din carne de vita

  • ESCALOP DE VITA CU SOS DE CIUPERCI
  • FRIPTURA INABUSITA DE VACA, IN SOS DE HREAN SPANIEL
  • RULADA DE VITA UMPLUTA CU BRANZETURI SPECIALE

Variante preparate de baza din carne de vita si peste

  • ESCALOP DE VITA CU SOS DE CIUPERCI
  • FRIPTURA INABUSITA DE VACA, IN SOS DE HREAN SPANIEL
  • RULADA DE VITA UMPLUTA CU BRANZETURI SPECIALE
  • ANTRICOT DE VITEL IN MANTIE DE IERBURI AROMATICE
  • PASTRAV LA GRATAR CU SOS DE LAMAIE
  • SARAMURA DE CRAP CU USTUROI SI MAMALIGA

Variante de garnituri

  • CARTOFI LA CUPTOR
  • CARTOFI PIURE
  • OREZ BASMATTI CU SOFRAN
  • CARTOFI NATURE
  • CARTOFI SUB CAPAC CU BRANZA SI PATRUNJEL
  • LEGUME INABUSITE (MORCOVI, DOVLECEL, VINETE, ARDEI, CIUPERCI, BROCCOLI, PRAZ, FASOLE VERDE)
  • MAMALIGUTA

SALATA

  • SALATA DE VARZA DULCE
  • SALATA DE MURATURI
  • SALATA ASORTATA DE CRUDITATI

SARMALUTE

  • SARMALUTE DIN CARNE TOCATA
  • DE VITA SI PORC
  • SARMALUTE VEGETARIENE

Variante de supe/ciorbe

  • SUPA DE GAINA CU TAITEI SAU GARTENI DE CASA
  • SUPA DOMNITEI CU GALUSTE DE FICAT
  • SUPA CREMA DE BROCCOLI CU BACON STAFIDIT
  • SUPA CREMA DE LEGUME CU FRUCTE DE MARE SI SOMON
  • CIORBA DE PUI DE CASA A LA GREC
  • CIORBA DE PERISOARE
  • CIORBA TARANEASCA DE VACUTA
  • CIORBA TARANEASCA DE PORC
  • CIORBA TARANEASCA DE CURCAN CU SMANTANA SI TARHON
  • MINETRONE CU CARNE DE PASARE SI FASOLE BOABE, PASTE FAINOASE SI PARMESAN RAS

Variante de gustare rece

  • SUNCA AMBASSADOR
  • PROSCIUTTO COTTO
  • RULADA DIN PULPA DE PORC CU SPANAC
  • DOBOS DE SUNCA, CASCAVAL, CREMA UNT
  • PIEPT DE PUI INVELIT IN BACON, IN CRUSTA DE NUCA
  • CREMA DE FICAT DE GASCA CU BRANDY
  • CHEC APERITIV FANTEZIA
  • RULOU DE SUNCA CU HREAN SI MAYO
  • PIEPT DE PUI TRAS IN SUSAN
  • TARTINE CU ICRE DE CRAP SI PASTRAV
  • RULADA DE PIEPT DE PUI CU CASCAVAL SI PRUNE
  • TERINA DE VITA SI PORC TRASA LA CUPTOR
  • CALTABOS
  • MAIOS
  • SALAM DE CASA
  • CARNAT DE CASA
  • TOBA
  • SANGERETE
  • SANGERETE
  • PASTRA DE JUMARI
  • BRANZA TELEMEA
  • ROSIE CU SPUMA DE RICOTTA SI GORGONZOLA (OPTIONAL)
  • CREMA DE BRANZA CU ALUNE SI MASLINE VERZI
  • ROSIE CU PASTA DE SALAU
  • RULADA CU SPANAC SI BRANZA
  • RULADA DE BRANZA SI VERDETURI
  • ARDEI CU BRANZA
  • RULADA DE SUNCA, CASCAVAL, MASLINE, ARDEI SI BRANZA
  • MINI PATEURI DIN ALUAT FRANTUZESC CU TELEMEA
  • TOMINI CONDIMENTATI IN DOUA CULORI CU ULEI DE MASLINE
  • DUET DE BRANZA DOUA CULORI (ROSU SI ALB)
Hanul Moara cu Noroc